Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Sprite Zero

2007.12.19. 14:10 :: zhaoman

Már írtam a Coca Cola egyik legújabb termékéről a Coke Zero-ról.

Örömmel jelentem be, hogy rátaláltam a nulláskóla kisöccsére a Sprite Zero-ra. íme a termék:


A Sprite márkával 1961-ben jelent meg a Coca Cola, egyfajta kései válasz volt az 1929-ben megjelent zup-ra (gy.k. 7UP). A Sprite első cukormentes verziója 1974-ben jelent meg, "Sugar Free Sprite" névre hallgatott (mennyire más volt még akkoriban a markting).

Az 1982-ben bevezett Diet Coke után egy évvel a cukormentes Sprite új nevet kapott, meglepő módon az új név Diet Sprite lett (néhány országban Sprite Light néven volt ismert). 2004-ben változtattak a recepten, és ezt a névben is jelezni akarták, az új öszvér: Diet Sprite Zero. 2006-ban (az USA-ban) a diet jelző kikerült a névből és így lett Sprite Zero (A Sprite Light-ból Sprite Z lett egy rövid ideig, majd ez a verzió is megkapta a Sprite Zero nevet.). [forrás: wikipedia]

a tajvani verzió

lelkes tesztelő1, lelkes tesztelő2

lelkes tesztelő1: a többi cukormentes termékhez hasonlóan minősíthetetlen az íze.

lelkes tesztelő2: 還好。 (Elmegy.)

lelkes tesztelő3 (=én): az alap Sprite íz (ami már eleve alig hasonlít a citromra) gyenge utánzata.
Ha szomjas vagy, NE vegyél ilyet! Ha unatkozol, és szeretnél új dolgokat kipróbálni (= szeretnél elpazarolni ~200 Forintot), akkor bátran emeld le a polcról!

Te kóstoltad már?

1 komment

Címkék: kulináris élvezetek

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr54318355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gus 2007.12.19. 14:10:00

a coke zero-t igen, de nem lett a kedvencem
süti beállítások módosítása