Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Találkozzunk Pekingben!

2008.08.25. 02:15 :: zhaoman

Amikor elkezdtem Kína iránt érdeklődni (~2002), akkor természetesen az interneten is szétnéztem. Magyar nyelven elég katasztrofális volt a felhozatal, világítótornyként emelkedett ki a sötétségből az azsia.net.

Folyamatosan linkelték és linkelik az Ázsiával foglalkozó magyar cikkeket, és a legtöbbhöz értékes hozzászólást fűznek a szerkesztők és a látogatók. A fórumban gyakorlatilag bármilyen Ázsiával kapcsolatos kérdésünkre válaszolnak, vagy segítenek választ találni.

Két hete, amikor Shanghaiban voltunk, akkor találkoztam az oldal egyik alapítójával, aki említett egy születésnapi bulit, az azsia.net idén augusztusban nyolc éves!

Az olimpiai megnyitót nézve döbbentünk csak rá, hogy 2008.08.28-án lesz éppen 8 éves az azsia.net.


Ezt az alkalmat természetesen bűn lenne kihagyni, ezért aztán világszerte ünnepi ivó-olvasó találkozókat szervezünk a jeles időpont megünneplése, valamint szerencsénk megpecsételése végett - ne kockáztass, iszogass velünk te is!

A bulik mindenhol helyi idő szerint este nyolckor (izé, 8 óra 8 perckor) kezdődnek, további információk a buli topikjában. Eddig lefixált helyszínek (további jelentkezőket is várunk!):
Budapest: Vagon (a Közlekedési Múzeum mellett), eső esetén a szomszédos Sörsátor (Városliget)
Telefon (puma): (20) 3531221
Kanton: Club Basement, Tian Lun Garden, 26 Jian She Si Ma Lu, 天悦汇时尚会所, 广州市建设四马路26号天伦花园负一层
Telefon (kbalazs): 13719031507
Shanghai: Always Café
Telefon (Guczó): 13901637631
Vientiane: Lotus Restaurant
Telefon (Esteban): 30 5258929

Kérünk jelentkezz be itt (vagy telefonon) hogy nagyjából tudjuk mennyien leszünk.

"Sajnos" épp Pekingben vagyunk és nem tudunk leutazni Shanghaiba, de a fórumban már szervezzük a pekingi talákozót!


Ha találkozni akarsz lelkes - éppen Pekingben tartózkodó - azsia.net olvasókkal akkor jelezd itt, vagy a buli topikjában!

Időpont: 2008.08.28 20:08

Szólj hozzá!

Címkék: kína peking

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr42631280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása