Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Nem velem történt!

2007.06.24. 16:25 :: zhaoman

Kicsit kényes a téma. Több szempontból is.

A legfontosabb, hogy nem (!) velem történtek meg az alább leírt esetek. Az első teljesen véletlenül került szóba, a másikat pedig az első továbbmesélése után hallottam.

A másik, a történetek alapszituációja miatt. Kuplerájokról lesz szó. Jelen bejegyzésnek nem célja vitatni ezek szükségszerűségét, erkölcsellenességét, stb. Ha valakit érzékenyen érint a téma, akkor ne olvassa tovább jelen bejegyzéset!

#1

Egy kanadai srác szeretett volna néminemű szexuális kikapcsolódásban részt venni, ás ennek leggyorsabb módját abban találta meg, ha ellátogat egy tajvani bordélyházba.

Amikor belépett, akkor a "fővállalkozó" hangos és sűrű attoga-zásba fogott. (Az attoga tajvani nyelvű kifejezés (nem kínai), körülbelüli jelentése: hosszú/nagy orrú, ami a "fehér ember" szinonímája). A kanadai srác felvázolta, hogy mit is szeretne (=egyszerű, normál szex). Ebbe azonban a hely tulajdonosa nem egyezett bele, mondván, hogy feltehetőleg a srác - a tajvani átlagtól eltérő - méretei miatt az aktus után az örömszerzésben résztvevő hölgy adottságaiban értékcsökkenés következne be... a srác dupla pénzt ajánlott, de ez sem volt elég, így távozni kellett.

#2
Tajvanon számos latin-amerikai sportoló versenyzik. Panamából főleg baseball játkosok jönnek. Az egyik nagydarab (2 méter magas, 100 kilogramm fölötti) játékossal kapcsolatban kering az a történet, mely szerint az illető ellátogatott egy, a már fentebb vázolt rekreációs (?) intézménybe.

Az első szűrőn, a megegyezésen és a partner kiválasztásán túljutott. Elvonult egy szobába egy fiatal, nagyon csinos lánnyal, ahonnan néhány perc múlva a lány feldúltan kiviharzott, és azt mondogatta, hogy ő ekkora merénylet elviselésére nem hajlandó. Ekkor egy másik, fiatal hölgyre esett a választás, aki néhány percnyi ismerkedés után szintén közölte, hogy a megszokottól jelentősen eltérő különbség elfogadása számára is problémás... a vállalkozó nem hagyta futni a vendéget, ezért keresett egy - a szakmát már ideje űző - hölgyet, aki kellő tapasztalattal rendelkezett a felmerült probléma kezelésében...




.

8 komment

Címkék: erotika

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr24318296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belgablog 2007.06.24. 16:25:00

Hogy micsoda problémákkal kell megküzdeni ott a messzi Tajvanon!

teodora 2007.06.24. 16:25:00

lámlám, itt is szaftos témák :)

szerintem semmi degradáló nincs ebben

Lívia 2007.06.24. 16:25:00

Ide Kanadaba es foleg Torontoba igazan mindenfelol erkeznek emberek es egyaltalan nem ritka keleti lanyt latni europaival, amerikaival, ne adj Isten feketevel - es persze forditva. Szerintem semmi gondjuk nincs egymassal. ;-)
Ott talan ritkabb es kevesbe megszokottabb a "massag" eme teren, ezert tarthatnak a kulonbozosegtol.
Raadasul, mint ma mar tudjuk, a lanyok eleg jol kepesek alkalmazkodni a kulonfele "adottsagokhoz" (persze biztosan vannak kirivo esetek) es a fiuk merete sem mervado az elvezetet tekintve.

Anonymous 2007.06.24. 16:25:00

Taiwani a baratnom, teljesen elegedettek vagyunk egymas mereteivel, minden teren :)

robymus 2007.06.24. 16:25:00

Ahogy láttam eddig a "lányos fiúk" minden nyugati férfira rá vannak kattanva Thaiföldön. :)

zhaoman 2007.06.24. 16:25:00

@xnews: ennél azért összetettebb a dolog. Mások a keletiek adottságai, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet érnének. Férfiak, nők adottságai egyirányba eltérőek, szóval nem hiszem, hogy nagyon probléma lenne.

A média sugallta "ideális" pénisznagyság-kép miatt a nyugati férfiak többsége elégedetlen a nemi szerve méretével...

@barbi: szerencsére engem még nem környékeztek meg shemale-ek... biztos kellemetlen (vicces?) lehet...

Xnews 2007.06.24. 16:25:00

Ez asszem leginkább a helyi férfiakra degradáló...

Barbi 2007.06.24. 16:25:00

Szegénykék, akkor egy négerrel mit kezdenének? ;)
Amikor apukám anno Thaiföldön volt, ott a "lányos fiúk" voltak "rákattanva". 190 cm, vékony, hatalmas orr....Ő annyiban élvezte, hogy sok ingyenkaját kapott így ;) Tudtommal nem nőzött, nem mesélt ilyennemű tapasztalairól, de lehet, hogy éppen ezért ;)) Csak vicceltem =)
Azt én is hallottam, hogy "arrafelé" jóval kisebbek a méretek - lányoknál is-, de ez az eset jól bizonyítja =)
süti beállítások módosítása