Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Mit olvastam 2008-ban?

2009.01.22. 11:00 :: zhaoman

A tavaly év eleji "Mit olvastam az előző évben?" ciklus idén is utolért. (Mit olvastam 2007-ben?) Ezúttal pazzo indította a meme-t, Shenzen-ből, Szabolcstól kaptam meghívást. Ennek örültem, másrészt egy kicsit elkeseredtem.

A tavalyi évben nagyon sokat olvastam, ennek ellenére csak egy könyv jut az eszembe, amit elolvastam. Nagy mennyiségben falom a híreket, elemzéseket, de könyvolvasásra nem jut időm. Ezen mindenképpen változtatni fogok 2009-ben!

Így a 2008-as listám igencsak rövid:

Paulo Coelho: Veronika meg akar halni.

A könyv tetszett. Engem egy kicsit Vámos Miklós Anya csak egy van című könyvére emlékeztetett (a fő karakter miatt). Olvasnom kell még a szerzőtől, mert egy könyv alapján nem tudom megítélni.

 

 

 

 

Az ilyen játékok egyik sarkalatos pontja, hogy öt embernek tovább kell passzolni a labdát, akik szintén válaszolnak. Ettől most eltekintek. Azért kommentben jöhetnek válaszok, tippek, hogy mit olvastatok, mit ajánlotok!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr39895149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamsa · http://tamsa.freeblog.hu 2009.01.22. 22:05:42

Ajánlom figyelmedbe Neil Gaiman-től a Sosehol című regényt! aktuális kedvenc!

supagirl 2009.02.05. 14:20:15

halihó, most kezdtem el olvasni a blogot, bár látom már régóta meg van...
Ez a második bejegyzés amit elolvastam eddig... vicces mert én is a Veronika meg akar halni-t olvastam utoljára...és természetesen hol máshol, ha nem Tajvanon???:D:D:D
egyébként van egy olyan érzésem, hogy fogok még visszamenőleg kommentelni jó pár bejegyzéshez!;)
süti beállítások módosítása