Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Blog-ajánló

2008.02.13. 17:51 :: zhaoman

Bakura merengett el, hogy milyen blogokat olvas mostanában. A kérdés nekem úgy vetődik fel, hogy milyen új blogokat olvasok mostanában. A régieket folyamatosan figyelemmel kísérem. Ha valami régen frissült akkor átkerül egy "régen frissült" kategóriába, de nem törlöm az RSS olvasómból.

Szóval, az elmúlt hetek termése:

a la Beck


 

Nagyszerű gasztroblog! Egyszerű receptekkel. Szimpatikus a szerző stílusa, radásul olyan ételeket ajánl, amelyek egy részét Tajvanon is el tudom/tudnám készíteni.

Upside down




Csanád blogjával kezdtem el megismerni Új-Zélandot. Pappito nem régen érkezett Új-Zélandra, bejegyzései remek segítséget nyújtanak a szintén oda igyekvőknek. Ha csak egyszerűen szórakozásra, kalandozásra vágyunk, akkor is bátran klikkeljünk rájuk!


anTi blogja



Ugyan még csak néhány bejegyzésnél tart, de én nagyon szivesen olvasom! Egy "magyar férj-tajvani feleség" pár férfi tagja írja a blogot, és számos érdekes információval szolgál mind Tajvanról, mind a vegyesházasságról.

Szakíts, ha bírsz!



Index-es házi blog, tele rövidebb-hosszabb szakítós-történetekkel. Nem várok tőle sokat, csak annyit, hogy naponta kikapcsoljon pár percre. Erre kiválóan alkalmas. Addiktok olvassák a kommenteket is, valamint járjanak Szakítós-buliba!

Kötött pálya



vasút, városi közlekedés, út, térkép, utazás - erminavet (Tevan Imre)
Az Index "házi vasutasának" blogja.

Had- és rendvédelem



Összeálltunk páran, hogy kipróbáljuk: lehet-e szórakoztatóan, ugyanakkor informatívan foglalkozni rendvédelem-történeti, valamint katonahistóriai témákkal. Szerintünk igen.
Informatív és nagyon szórakoztató olvasmány!


A kommentek között ne legyetek restek újabb blogokra felhívni a figyelmem!

4 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr5337926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mpeterke · http://www.flickr.com/photos/mpeterke 2008.02.14. 10:42:38

azonos.freeblog.hu/

Intellektuális, könnyed szótakoztató, nagyon odaver...

lostinpixels.hu/

Ez meg csak simán szép, és majdnem naponta frissül.

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2008.02.14. 20:35:58

Nagyon büszke vagyok, hogy én is ott vagyok a listádon, igyekszem továbbra is egyszerű és jó ételeket főzni és leírni, hátha elkészíteni is kedved támad. Remélem, édesanyád élvezte az ott-tartózkodást!
süti beállítások módosítása