Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

A nap izéi

2006.10.17. 17:48 :: zhaoman

Csak említés jellegel néhány érdekes dolog.

A Nap izéje #1

Azt írják a The China Post október 17-i számának hátlapján, hogy tajpeji fiatal nők petíciót írnak, a fővárosi uszodák magatartása miatt. A gond (szerintük) az, hogy a férfiaknak és a nőknek szóló uszodabérletek ugyanannyiba kerülnek. Érvelésük szerint a nők nem képesek a bérlet nyújtotta szolgáltatásokat teljesen igénybe venni, mert a menstruáció ideje alatt nem úszhatnak, ezért követelik, hogy a nők számára biztosítsák a 75%-os árú bérletet...

Ismertek: minden tiszteletem a hölgyeké! De azért mindennek van határa...

A Nap izéje #2

A jog tanárom immár második óráján vette fel óra közben a mobil telefonját, és kezdett el beszélni! Óra közben! A tanár... megáll az ész!
Ugyanezt eljátszotta a küzgazdaságtanárom is... tényleg megáll az ész!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr48318153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása