Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Magyar fiú, tajvani lány

2007.11.08. 01:22 :: zhaoman

A blogomra különféleképpen bukkanak az idelátogatók. Örülök, hogy számos témában sikerül olvasnivalót biztosítanom. Itt egy lista, mely kifejezéseket keresve bukkantak a blogomra néhányan.

- kínai robogók
-
cseh nyelven piros paprika
- nyúl pörkölt
- ariel a kis hableány video
- mosógép vezeték rövid [ez a kedvencem!]

- japán kis hableány

- lampion

- kínai karakterek és jelentésük

- kínai írásjelek és jelentésük

- Az Arnold név kínaiul

- tamara hajdu dvd
- cicik
- dragostea din tei magyar fordítás
- carrefur
- "szomorú vasárnap" film
- puni
- ronaldinho anyja neve [ez se rossz!]
- túlfűtött erotikával képek
- panelházak képek
- kínai betűk
- szexis videók
- Kalandozások Ázsiában
- ázsiai gyümölcsök
- ösztöndíj Taiwan 2007

A Tajvan után érdeklődők egy része rendszeres, vagy rendszertelen olvasómmá válik. Néha érdekes kérdéseket, kéréseket kapok tőlük e-mailben. A "Tajvanra utazok, tudnál tippet adni?" kérdésre már nem egyszer válaszoltam. Képeslapot is küldtem már a világ több részére, legutóbb Londonba. Barátság is szövődött már a blogos ismerettség révén.

A legkedvesebb megkeresés címét azonban egy tegnapi levél érdemle ki. Egy kaohsiungban lakó tajvani lány írt e-mailt. A barátja magyar. A megismerkedésük történetét nem írja, csak azt, hogy a fiú szokta olvasni a blogomat és minden új információnak örül Tajvannal kapcsolatban. A fiú szeretné meglátogatni a barátnőjét Tajvanon, és a repjegy-vásárláshoz kérnek tippet. Sajnos most nem tudok válaszolni, de nekem is fontos a kérdés, mert a télen érkezik vendégem Magyarországról :) Amint lesz információm, jelentkezem!

Kedves "Ismeretlen Olvasó"! Sok sikert a kapcsolatotokhoz!

9 komment

Címkék: mindannapok

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr98318337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter 2007.11.08. 01:22:00

Akkor az is lehetseges, hogy a te blogod nincs engedelyezve, hogy a google-on keresztul rakereshessen barki, de nem biztos...sajnalom :(

lev 2007.11.08. 01:22:00

nekem ott felsorol vagy 4 oldalnyit, de mindegyikhez csak annyit ír, hogy unknown. kellemetlen. azért köszi

Globetrotter 2007.11.08. 01:22:00

A `By referrals` ki kellene adja, hogy hogyan jutottak az oldaladra, es azok, melyek lathatoan `google search` utjan talaltak rad, azokra a linkekre kulon rakattintasz es meglatod mit irtak be eredetileg a keresobe.Remelem igy mar megtalalod ;-)

lev 2007.11.08. 01:22:00

igen, ez a lakhely, meg hasonló dolog megvan, de az, hogy milyen szóval találtak rám, nincs. ontosan mire kattintsak? Igazándiból az egészet végig kattintgattam, de egyik se az volt.

Globetrotter 2007.11.08. 01:22:00

Na, hat en ezen jot nevettem :) de tenyleg hihetetlen mi beiras alatt ki nem dobja az ember blogjat a kereso ;)

zhaoman 2007.11.08. 01:22:00

időközben jelentkezett az "ismeretlen olvasó", a részletek nem publikusak :)

Szurkolok a párnak, remélem, husszú, boldog kapcsolatnak néznek elébe!

@globtrotter: "teknos+borond+utazas"? Kicsit felvontam volna a szemöldököm, ha ilyet olvasok :)

Globetrotter 2007.11.08. 01:22:00

A sitemeteredbe ha bemesz, akkor ott megtalalod. Ra tudsz klikkelni pl. a `By referrals`-ra, ami kiadja milyen oldalon keresztul jottek rad vagy ha a `By Out Clicks`-re kattintasz, akkor latod, hogy ki mire kattint ki az oldaladrol, vagy ha `By Location`, akkor, hogy melyik orszagbol es varosbol neznek teged...stb

lev 2007.11.08. 01:22:00

ezt hol lehet megnezni? marmint, hogy hogyan talaltak ram?

Globetrotter 2007.11.08. 01:22:00

Hallod, ezeket en is honapokig gyujtottem, meg azt is, hogy ki milyen orszagbol talalt ram, es mindig terveztem is rola egy nagy cikket, de aztan elmaradt...felek orokre. De voltak nekem is kedvenceim, mint pl: datolya; `mit esznek a koreaiak?`; `teknos+borond+utazas` :))
süti beállítások módosítása