Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Navigare necesse est

2006.07.17. 11:18 :: zhaoman

Végre úgy néz ki, megint jó idő lesz.

Igazság szerint csak pénteken volt tájfun, de már előtte csütörtökön is esett, meg szombaton is elég cudar idő volt. Vasárnap is szakadt az eső.

Természetesen szombaton akkor eredt el az eső, amikor elmentünk bevásárolni. Teljesen eláztunk Amadoval. Mindenünk csurom víz volt. De ha már elértünk a bevásárló-központig, akkor be is vásároltunk. Kicsit aggódtam, hogy megfázunk, de ezt megúsztuk. Vicces látványt nyújtottunk, de ne mi voltunk az egyetlenek...

Egyébként nagyon sokan motorozak esőben is. Hiába: "Navigare necesse est", ahogy régen mondták. Általában bokáig erő, belebújós esőkabátot hordanak, hozzá papucsot. Ezt én is átvettem. Jobb, mintha elázna a cipőm.

A kedvencem: szakadó (!) esőben, sisak nélkül esernyővel motoroznak néhányan... hihetetlen látvány...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr88318131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása