Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Kaohsiung utcái - 3. rész

2006.07.11. 19:00 :: zhaoman

UPDATE: Legközelebb, ha szétesik az oldal Internet Explorer alatt, légyszi szóljatok! A videókat most linkek helyettesítik. A Youtube-nál érdemes megnézni a Kedvenceimet, ott több érdekes videót találtok.

________________________

Miután feltöltöttem az előző videókat a YouTubra, bejelölt egy amerikai srác ismerősnek. (A srác blogot is vezet, a linkje megtalálható a jobb oldali menüben.) Neki is vannak közlekedős videói Kaohsiungból. Most ezekből szemezgetek.

Még egyszer a balra kanyarodásról

Ezen a videón egy teljesen átlagos eset látható: balra kanyarodás tilos jelzésnél.
link

A következőn ismét érdekes kanyarodási szokások. A legizgalmasabb a videó végén szembejüvő csajszi. Meglep? Nem kellene! Ez itt így megy!
link



Kamionok vs. robogók

Az előbb már említett srác módszere, hogy megáll egy-egy kereszteződésben, és onnan figyeli az eseményeket. A következő videók egy olyan kereszteződésben készültek, amelyen keresztül a kikötő teherautó-forgalma zajlik. Szóval nem egy tipikus kereszteződés. Éppen ezért a motorosoknak is teljesen egyedi technikával kell megoldani az áthaladást.

Kamionok
link

Egy öngyilkos-jelölt
link


Egy idős bácsi próbál áthajtani a kereszteződésen. A vége felé már sajnáltam a kis öreget.
link


Éjszakai forgalom - robogók minden mennyiségben
link

Szólj hozzá!

Címkék: mozgóképek

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr29318127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása