Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Ajánló

2008.05.16. 08:10 :: zhaoman

Maradok Crusoe
by Dunai Marci
... emlegetni kezdtek ket uj fogalmat, amelyeken azota eleg sokat gondolkodtam. A fogalmak tarsadalmi kategoriak: digitalis bennszulottek es digitalis bevandorlok. Ha nem vagytok gimnazistak, akkor valoszinuleg az utobbiba tartoztok, de ugy sem art elgondolkodni azon, mit jelent ez a kettosseg. Ugyanis egyre nagyobb a vilagnezeti kulonbseg a ket csoport kozott.
Erre a bejegyzésre később még reagálni fogok!


Kapitalizmus oktatása a 2. osztályban
by nyenyec
A fiamék az iskolában tanulják a kapitalizmus alapjait: kereskedelmi vállalkozásokat indítanak az órán játékpénzzel, beszerzik az árukat, eladják, kifizetik az alkalmazottaknak a bért, eldöntik, hogy elköltik-e a jövedelmüket, vagy befektetik, hogy kamatozzon stb. Még reklámvideót is készítettek a boltnak.
Talán ez is ér annyit, mint az, hogy melyik növény a lágyszárú meg a zárvatermő.
Győzelem Nap 2008 - Debütálnak az új orosz egyenruhák
by KatPol
Noha továbbra is a régi cári és a szovjet hagyományok egyfajta ötvöződésére lelhetünk az új, 2008 M egyenruhákon, mégis némi el(vagy vissza)mozdulást érzékelhetünk a szovjet stílusjegyek felé, mindamellett, hogy a modernizáció is az egyenruhacsere indoka.
A kommunista szombat
by Történelem mindenkinek
Ez egy rövid történet. A hír is kurta: 1919. április 12-ére (történetesen egy szombati napra) virradó éjszaka Moszkvában, a Kazanyi pályaudvar rendező pályaudvarán  15 vasúti munkás 10 óra munkával megjavított 3 gőzmozdonyt.


Plastiknation: the quest for the XBOX
by angelday



Pikáns csirke mogyoróhagymával
by pappito


További receptek a szerzőtől.


Stíriai metélt és vargabéles

by álabeck
Mi a különbség a kétféle édesség között azon kívül, hogy az egyik, mint a neve is mutatja, Stájerországból, Ausztriából (németül Steiermark), származik, a vargabéles pedig erdélyi eredetű.


1 komment

Címkék: ajanlo

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr81472016

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Xbox » Blog Archive » Ajánló 2008.05.16. 10:11:59

[...] High Score Magazine Online Edition wrote an[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2008.05.22. 14:11:17

Újra köszönöm. Te már megint fotósztár vagy, most éppen a blog.hu-n varázslatos kelet címen. Gratulálok!
süti beállítások módosítása