Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

A nap csodálkozása (újabb történet)

2007.05.09. 15:20 :: zhaoman

Torontóval ellentétben, ide már régen beköszöntött a tavasz, most már a jó idő is elmúlt. Kezd elviselhetetlenül meleg és párás (!) lenni az időjárás.

Ahogy az ilyen időben lenni szokott ,előkerülnek a szandálok és a papucsok. A nyitott lábbeli viselésnek az a hátránya, hogy hamar koszos lesz az ember lába, ami nem túl esztétikus látvány. Erre megoldás a napközbeni lábmosás. Ha délben hazajövök ebédelni a suliból, akkor mindig szakítok időt a lábfejem kényeztetésére.

Gondoltam mások is így vannak ezzel. Nem tévedtem! Mások is mosnak lábat napközben... délután két kínai nyelvóra között elindultam a mosdóba, ahol is érdekes látvány tárult elém. Egy úriember egy lábon pipiskedett, a másikat meg a csap alá tartva próbálta tisztává varázsolni... ááá...



utóirat: emlékeimben elmerülve rá kellett jönnön, hogy a fenti történet nem is annyira furcsa. Eszembejutott tavaly őszi élményem a frankfurti reptéren, amikor is egy norvég férfi a reptér egyik wc-jében a mosdókagylóba vizelt... ááá...




.

Szólj hozzá!

Címkék: anapcsodalkozasa folyó ügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr56318270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása