Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Jön a tájfun - zenét hallgatok

2006.07.13. 18:29 :: zhaoman

Jön Tajvan felé a Bilis nevű tájfun. Holnap éri el a szigetet.
Igazából ma egész nap nagyon erősen fújt a szél, ez egyre fokozódik. A tájfun az előrejelzések szerint Tajpej-en keresztül vonul át a szigeten, ami azt jelenti, hogy a legerősebb pontja jó 300 kilométerre lesz Kaohsiungtól. Ez jó hír.

De még így is durva a helyzet. A Fülöp-szigeteken - ami délebbre van Tajvantól - 22000 embert helyeztek biztonságba... még szerencse, hogy Tajvan keleti részén van egy hegylánc, ami viszonylag véd...



A fekete pöttyök jelzik a tájfun vonulási útját, én a piros pötty "alatt" lakom.
Kíváncsian várom a fejleményeket. Sok helyen munkaszüneti napot rendeltek el. Sajnos nem a mi nyelvi központunkban... :( így holnap meg kell írni a nyelvtan tesztet :(

-------------------------------------


Egy kis tajvani hip-hop.
(A kattintás után, egy kicsit várni kell!)



Ezentúl mindig lesz valami hallgatnivaló a jobb oldali menüsoron (a fényképek alatt).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr21318128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZizzentMaistro 2006.07.13. 18:29:00

Királky a zene. Komoly!
süti beállítások módosítása