Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

BUÉK

2006.01.03. 15:58 :: zhaoman

Remélem, mindenkinek megvan minden ujja, és senki nem sérült meg a nagy petárdázásban.

Itt nem ünnepelték az új évet, de ezt már írtam.


Jómagam az óév utolsó estéjét egy latin-amerikai étteremben töltöttem néhány barátommal (csak a rend kedvéért: Arnaud és Mckhada, Ronny, Tommy, Steven).
---------------------------------------------
Péter kaotikus szilveszterére barátságból nem térek ki, de nem semmi élményekben volt része!
---------------------------------------------
Az étteremben Amado (szobatársam) kisegítőként dolgozott aznap este. Ez sajnos a hely és a gyomrunk kárára vált. Legalábbis annyiban, hogy elég lassú volt a kiszolgálás. De hát mit is várjon az ember, egy latin éteremben... de a kaja finom volt. (Sült hús, krumpli, tacco, rántott sajt).

Az étterem után diszkóba (disco-ba?) mentünk, mert
ad1.: a szombati nap "Külföldi nap", ezért azt hittük ingyen mehetünk be
ad2.: részben az előző pontból kifolyólag viszonylag sok külföldi fordul meg ott.

Eredmény:
4200 Ft a beugró, amiért 1, azaz egy(!) pohár ital választható.
hatunkon kívül nem volt más külföldi. Vagy ha voltak, akkor tengerentúli kínaiak voltak, de ők ebben az öszevetésben nem számítanak.

A belépőért járó bónt előszőr "Malibu+tej+sok jég" kombinációra akartam beváltani, de azt nem engedték. így ráböktem a Jagermeister+kóla. Kis gondolkodás után közöltem a csapos sráccal, hogy nem kell a kóla. Elég nehezen hitte el, hogy meg tudom majd inni a kb 4 centiliter Jagert tisztán... Nem azt mondom, hogy nagyivó vagyok, de azért ez a mennyiség egy egészséges magyar gyomornak nem okozhat gondot.

Életemben először fordult elő, hogy séjfélkor idehen nyelven számoltam vissza. Érdekes élmény. Jelentősége ugyan nincs, de akkor is érdekes.

Egyebként a Show az volt, hogy éjfél előtt három kidolgozott (?) testű kínai srác kezett táncolni a színpadon, majd levették a pólójukat. Sejtettem, bár ugyanakkor reméltem, hogy nem fog bekövetkezni, hogy leveszik majd a maguk köré csavart lepedőt. Hát 2006. január 1-én, 0 óra 0 perc 1 másodperckor ez bekövetkezett. Szerencsére legalább egy alsógatya volt rajtuk. Az első seggére az volt írva, hogy "2", a másodikére, az hogy "00", a harmadik feliratot a fantáziátokra bízom... Elég rémes show volt. Haza is mentem nem sokkal utánna.

Azonban az igaz mulatság csak ezután következett. Amado reggel 6kor ért haza, elég illuminált állapotban. Hozott magával három(!!!) poroltót. Eléggé megijedtem, hogy a mi szobánkban akarja majd használni. Szerencsére nem tette. Fél óra éneklés, egy szál gatyában "rohangálás föl 's alá" után békés élomba szenderült. Ezután én is.

Felejthetetlen élményekkel indult 2006.

2 komment

Címkék: ünnepek

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr76318068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zhao Man 2006.01.03. 15:58:00

Szia Cihan'

Itteni cimem:

National Sun Yat-sen University
Chinese Language Center 70,Lian-haiRoad, Kaohsiung 80424,Taiwan,R.O.C.

Maradt meg szaloncukrod???

Miert kellene eljonnod???

g

Cihan 2006.01.03. 15:58:00

Szia Gabor!

Irj meg a tajvani cimedet. Kuldok Neked szaloncukat. Zseles? Kakaos?

Ma nagyon 'izgalmas' nap volt. Lehet, hogy tobbet nem marardhatok m-on.
Cihan
süti beállítások módosítása