Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Tele van a ... hócipőm

2006.06.28. 11:12 :: zhaoman

Éppen a hazautazás megszervezésének vége felé járok. Nem egyszerű.

Persze szépen hangzik, hogy vegyünk repülőjegyet az interneten.
De ott is melyik szájton? Megbízzam-e bennünk? Stb.

Elmentem több utazási irodába is. Elmagyarázom, mit akarok. Ez már nem okoz nehézséget.
Ekkor irodától függően 5-15 perc várakozás következik. Ekkor veszettül kattingatnak mindenhová a billentyűzeten, majd telefonálnak, majd megint számítógép. Azután mond egy árat és egy menetrendet. Jó, jó, de nem lehetne kicsit olcsóbban, vagy későbbi indulással. Ezek a kérdések újabb hosszú percnyi keresgélést jelentenek. Órákat ültem már különböző irodákban...

Most a legjobb ajánlatom 275000 Forint. (Retúr-jegy). Valószínűleg nem lesz olcsóbb. Szóval össze kell húznom a nadrágszíjat és kezdhetek spórolni.

Megjegyzés: ma az egyik iroda egyik munkatársa mesélte, hogy tavaly vezetett egy csoportot Magyarországon. Valami kapcsán Mária Teréziáról beszélt, mire valaki megjegyezte. Igen, ő ismeri. Mária Terézia volt Jézus anyja...

Mentségül legyen mondva, én sem tudok sokat a buddhista és taoista vallások alakjairól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr81318115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása