Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Elizabeth Hurley és a búbánatos fene

2007.01.08. 06:34 :: zhaoman

Ma Amadoval ebédeltem. Úgy volt, hogy délben találkozunk, nekem pedig már 11-től nem volt mit tennem. Ezért beültem egy 7-11-be, kávéztam és újságot olvastam. Taipei Times-ot olvastam angolul, a kínai változatra még nem vállalkozom.

Klasszikus napilapos felosztás, belpol, külpol, publicisztika. Ezután van egy könnyed-oldal, az alján bulvár hírekkel.

A bulvár bal alsó sarkában van egy kép Elizabeth Hurley-ről, a képaláírás: E.H. esküvői ruhája 7800 amerikai dollárba fog kerülni. A rövid hírben még leírják a jövendőbeli nevét, és az India Times egy meg nem nevezett forrásásra hivatkozva közlik az esküvő lehetséges helyínét.

Kérdezem én: ez, mármint E.H. esküvői ruhájának ára, ki a búbánatos fenét érdekel?????

Elizabeth Hurley-t lehet kedvelni, a filmjeit szintén. De az esküvői ruhájának színe és ára nem azok az információk, amelyek nélkül nem lehet élni...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr67318205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2007.01.08. 06:34:00

Hat igen. Ezek am az erdekfeszito temak. :-) Hihetetlen szamomra is. Nekem eppen ma jutott a kezembe egy itteni, hasonlo lap (a buszokon, metrokon itt sokan otthagyjak az ujsagokat a tobbieknek.) Tobbek kozott arrol olvashattam benne, hogy egy pszichologus szerint mit kellene mondania Angelina Jolie-nak Jennifer Aniston szamara, hogy o kevesbe haragudjon ferje "elrablasa" miatt.... hmmmm... meg is fajdult a fejem... nagyon... igy inkabb olvasas helyett csak bamultam ki az ablakon.
Hat sajnos ez van. Nagyon sokakat erdekelnek ezek a temak...

cs 2007.01.08. 06:34:00

akkor nem talált. :) amúgy nekem is amd.

Zhao Man 2007.01.08. 06:34:00

egy pár éve már nem foglalkozom az órajelekkel. Például azt sem tudom, hogy a gépemben milyen processzor van. Annyit tudok, hogy AMD Sempron. Ezt is onnan, hogy itt van a kezem alatt egy matrica...

cs 2007.01.08. 06:34:00

menyasszonyi ruha ára: a házasságról álmodózó lányokat bizonyára érdekli, amolyan presztízskérdés ez, mint neked az hogy milyen processzorod vagy videókártyád van.

Anonymous 2007.01.08. 06:34:00

na, latod ezert nem kell bulvart olvasni;) ezert bulvar a bulvar, mert ezt es ehhez hasonlo kaprazatos informaciokat olvashatja az embert ;)csak akkor olvass ilyet ha egyaltalan nem akarod az agyadat megterhelni...
süti beállítások módosítása