Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Kispál klipfolyam

2006.11.19. 17:36 :: zhaoman

Gimnazista és egyetemista korom meghatározó zenekara a Kispál és a Borz. Számtalan órát töltöttem a különböző albumok hallgatásával.

A két fenomén: Kispál és Lovasi



Az első Kispál albumom a Holdfényexpressz volt. Talán ez az első olyan album, melyet az ős-Kispálosok már nem szeretnek, meg egyébként is sokan gyengének tartják... nem igazán érdekel... nekem sok boldog és kevésbé boldog időszakomban nyújtott vigaszt. A korábbiakat is és a későbbieket is szívesen hallgatom. Sajnos már vagy két éve nem voltam koncerten... brühühü... majd talán jövő nyáron...


Addig is: itt egy kis válogatás a Kispál és a Borz videoklipjeiből. Javasolt felhasználási mód: miután végignéztük az összes klippet (ezzel elmegy cirka 1-1,5 óra), hagyjuk nyitva böngésző ablakát, kezdjük előről a klipek lejátszását és böngésszünk/dolgozzunk tovább.



Ha a fenti klipfolyamot közvetlenül szeretnéd megnézni, akkor klikk ide!


Ha Lovasi András blogját akarod olvasni, akkor klikk ide.
Ha a fenti klipfolyamot szeretnéd elhelyezni a blogodban, akkor illeszd be a következő kódrészletet:

{object width="530" height="370"}{param name="movie" value="https://www.youtube.com/p/6A4CF15B1966CF69"}{/param}{embed src="https://www.youtube.com/p/6A4CF15B1966CF69" type="application/x-shockwave-flash" width="530" height="370"}{/embed}{/object}

Beillesztés után a "{" és "}" karaktereket cseréld ki "<" illetve ">" karakterekere. (Összesen hat pár van!). A videókép szélességét lehet állítani a kódrészlet első sorában (width= x ).

Szerinted a Kispál és a Borz:

lázadozgató gimnazisták zenéje
macskanyávogás
egércincogás
Egy az egybe, csak maga
passz
  

Egyetértesz? Vagy más a véleményed? Ne habozz, elmondani !

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr4318565

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Http://Www.Lyuer.Com/Member.Asp?Action=View 2018.01.26. 20:53:09

scranton wilkes barre yankees - Milper messages 11-002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása