Egy vándor, aki hírűl viszi

Taiwan 2005-2008, 2013.

Elsősorban személyes dolgokról olvashatsz nálam, de a (kül)politikától kezdve internettel kapcsolatos hírekig minden előfordul.

helyi idő:

Most meghívhatsz egy korsó sörre

2006.11.01. 11:16 :: zhaoman

Sajnos elég ritkán van alkalmam sört inni. Tajvanon ez nem nagyon szokás. (Persze sokan isznak sört, de sokkal kisebb mennyiségben, mint Magyarországon.) így lassanként el is felejtkezem róla, hogy létezik eme nemes nedű...


Ezért arra gondoltam, hogy ha ösztönzést kapnék, akkor nagyobb valószínűséggel látogatnék pub-okat sörfogyasztás céljából.

Itt az ajánlatom:

Fotó eredete.


Az alábbi gombra kattintva meghívhatsz egy korsó sörre.
Ezt fényképekkel dokumentálom, és a blogban is megemlékezem az eseményről. (Igény szerint névvel együtt említem nemes tettedet!)



Sajnos a sör itt drága, a csapolt meg még inkább.
Biztosítalak, hogy az általad küldött teljes összeg sör formájában fog materializálódni!
(nem nyerészkedni akarok!)


Ha szerinted a sör árt az egészségnek, mégis szeretnél valamilyen úton-módon támogatni, akkor azt az alábbi gombra kattintva teheted meg.


Szólj hozzá!

Címkék: taiwan furcsasag

A bejegyzés trackback címe:

https://zhaoman.blog.hu/api/trackback/id/tr2718865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása